Vi er i full gang med planleggingen av treffet, 19. august braker det løs igjen. I tiden framover vil det bli oppdatert fortløpende av sponsorer, utstillere m.m. Smakebiter om noen av de som kommer også, feks et fly som skal ha show, North American Harvard (kan også oppleves på flydagen.no)

Minner om vår Cars & Coffe som vi startet med i fjor. Det ble såpass bra oppmøte, at vi kommer til å fortsette med dette også i 2018. Vi lærte litt sist, og veit nå hva vi må forbedre. C&C blir holdt lørdag som en oppvarming før den store treffdagen søndag. Det er lov å stille ut veterankjøretøyet sitt, drikke kaffe og kose seg med noe fra kiosken, og masse skravling selvfølgelig. Litt på programmet vil det bli også.

Hvert år har vi nytt tema, i år er det alle kjøretøy med totaktsmotor som får ekstra oppmerksomhet.

Treffet slo igjen nye rekorder i fjor med drøyt 900 kjøretøy og rundt 6000 besøkende, i tillegg en bra oppvarming lørdag. Håper å se mange av dere igjen i år også. Velkommen Smiler

 

TILBUD på årets treff: 

I anledning veterankjøretøytreffet kommer Lazy Lobo Pinstriping, maling/lakkering av motiv i striper. De som bestiller time til dette før treffet for å utføre dette på treffet eller lørdagen før på cars & coffee, får en kampansjepris på dette. Han har bøker med forslag til motiv, eller kan tegne det kunden ønsker eller komme med forslag, restaurerer også slitte striper. Pris er vanskelig å si så mye om på forhånd, kommer an på størrelse og antall farger. Men ofte er vanlig pris 1000,- pr farge pr flate, feks på et panser. Men altså du får godt tilbud om du bestiller time før treffet. Alle typer kjøretøy og andre gjenstander, store og små motiver. 

Begrenset antall han kan rekke. For interesserte kontakt meg innen 1. august, så formidler jeg videre kontakt. kri.lin@hotmail.com